Shield Maidens

17. jun, 2019

Kesäkuun SKA suunnittelija on Rachel Coopey. Poikani entinen luokkakaveri valmistui ambulanssihoitajaksi ja minä haluan muistaa häntä sukilla. Malliksi valitsin Rachel Coopeyn Sou’wester sukat. 

Ohjeessa löytyy kolme kokoa. Valmistunut hoitaja ei ole mikään pikkupoika, joten päätin neuloa sukat koossa m ja sport vahvuisella langalla. Näin sain riittävän leveät sukat. Lanka Väinämöinen Sport värissä lyijy, puikot 2 1/2.

Malli on koostuu kahdesta eri pinnata. Toiseen sukkaan tulee toinen pinta eteen ja toiseen toinen. Tosi hauska yksityiskohta.

17. jun, 2019
17. jun, 2019

Toukokuu oli minun kohdalla erittäin mukava Sock Knitters Anonymous kuukausi. Ensinnäkin voitin arpajaisissa Velvet Sky Socksin ohjeen.  Niistä tulee varmaan seuraava sukkaprojekti. Oikein mukavan näköiset sukat.

Kuukauden mysteerityönä oli Adrianne Fongin Shield Maidens. Tosi kauniit pitsisukat. Minä neuloin sukat puikoilla nro 2 Eden Cottage Yarnsin glitter sukkalangalla. Nämä sukat laitoin 2019 sukkalaatikkoo . Minua odottaa ihana yllätys vuodenvaihteessa.