Uusia sukkia

5. maj, 2019

Laitoin kolme jämälankakerää vaalle ja katsoin, että niissä olisi riittävä määrä lankaa sukkiin. Tässä tapauksessa kaikki kolme kerää ovat Louhittaren Luolan Väinämöistä. Sen jälkee  päätiN aloittaa ja lopettaa työn työn kontrastilangalla. Kontrastilankaa riitti myös kantapäähän Ja siinä värin nimi on Valaan laulu.  Loput sukista raidotin väriä Ystävää ja Yksisarvista yhden kerroksen raidoilla.

Pidän kovasti lopputuloksesta

5. maj, 2019

Minulla sukka usein kuluu kantapään alla, joten minulle yämä malli sopii

5. maj, 2019

Kolmas kilpailusukka sock madnessissa vuonna 2019 oli niin työläs neuloa, että jätin leikin kesken. Tein sukat kuitenkin valmiiksi mutta oman pään mukaan. Näistä punaisista sukista puuttuu ohjeen mukaiset helmet ja varret ovat paljon vaadittua lyhyemmät.

Huomasin kuitenkin, että sukat istuivat hyvin. Päätin muokata ohjett oman mieltymysten mukaan ja tehdä jämälankasukat. Jämälankasukkiin piti vähentää silmukkamäärää ja joitakin muitakin muutoksia tuli. Ensimmäinen sukkapari on kuitenkin prototyyppi joka vaatii vielä paljon hiomista. Luulen kuitenkin, että jossain vaiheessa julkaisen ohjeen sukista