Mitä tuli tehtyä

1. jan, 2019

Vuoden pääti kuvassa näkyvät lahjasukat. Sukat on kudottu Väinämöinen Sport langasta. Väristä ei ole mitään tietoa. Väinämöinen on kyllä ehdoton suosikkisukkalanka. Nämä sukat tulevat lahjaksi vastavalmistuneelle sosionomille. Toivottavast hän pitää niistä.
Sukat voi pitää sekä oikea puoli edessä että nurja puoli edessä. Malli omasta päästä. 64 silmukkaa, tiimalasikantapää nauhakavennukset.

1. jan, 2019

Tämä piti tehdä kun kaikki muutkin teki. Mallissa ei ollut mitään ihmeelistä tylsä neuloa. Kavennuksissa muutin kavennuksen 2 yhteen takaa nnn kavennukseen. Siitä tulee siistimpi.

1. jan, 2019

Aloian vuoden katsauksella edelliseen vuoteen. Lankaa kului noin 4300 grammaa, ostoksia noin 6000. Aika kamalat luvut. Silti olen tyytyväinen.

Hankinnoissa olen keskittynyt peruslankojen ostoon. Louhetar II löytyy nyt aika monta väriä, josta voi tehdä kirjoneuletöitä. Harmaista sukkalangoista on nyt myös ihan kiva varasto. Tekemistä odottaa 600 grammaa Kipinätärtä. Siitä tulee tunika. Minulla on myös langat valmiina villapesuraitoihin. Olen tyytyväinen lankavarastooni.

Vuonna 2018 neuloin 18 paria sukkia, 3 lapaset, 1 kauluri, 3 villapuseroa, 4 huivia, 3 pehmolelua, 4 pipoa ja 2 koiranvaatetta.

Minulla on aina ollut pitkäkarvaisia koiria, joten koiran vaatteet  oli minulle ihan uusi aluevaltaus. Ne olivat yllättävän haasteellisia varsinkin kun vastaanottaja ei ole ihan vieressä. Mukava niitä oli joka tapauksessa tehdä.

Mukavin neuletapahtuma oli Sock Madness. Säännöt ovat ihan hulluja mutta se kilpailu opettaa ja haastaa. Neuloin kirjoneulesukan päivässä. Kaikkein kauneimmat neulemallit olen löytänyt sieltä. 

Kuvassa on loppuvuoden jämälankasukkia. Nämä lahjoitan TAYSin syöpäosastolle. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen vuoteen.