23. maj, 2018

Villapesuohjelma on suuren suosion lyhyessä ajassa saavuttanut neuleaiheinen videopodcast. Ensimmäinen jakso ilmestyi alkukeväästä. Podcastin tekijät ovat 2 siskoa ja heidän äitinsä Oulun seudulta. Pelkästään se tosiasia, että tekijöitä on kolme tekee tästä podcastista mielenkiintoisen. Heillä on kaikilla ihan eri värimaailma. Katri ja Pirjo neulovat enimmäkseen villapuseroita ja huiveja muutta mummon reperuaariin kuuluu myös villasukat.

Tähän podcastiin kuuluu vierailuja, opetusta ja lepposaa juttelua. Kuvan villapuseron on osallistunut Villapesuohjelman järjestämään yhteisneulontaan nimeltä villapesuflax. Neulottiin villapusero Ravelrystä löytyvän englanninkielisen Flax villapuseron ohjeen mukaan. Kokovaihtoehtoja löytyi vauvasta vaariin. Podcastista sai neuvoja kielen kanssa sekä muita hyödyllisiä neuvoja.

Opintokäyntejä on tähän mennessä ollut kolme. joista minun mielestä mielenkiintoisin oli langanvärjäys Louhittaren Luolassa.

Tällä hetkellä on menossa huiviyhteisneulonta. Ohje on tällä kertaa naisten oma ja nimeltään villapesupinnat. Aion ehdottomasti neuloa huivin mutta en kerta kaikkiaan ole vielä ehtinyt aloittaa.

Uusi jakso ilmestyy aina perjantai aamuisin. Niitä kovasti aina odottelen.

Suosittelen lämpimästi