SM12

2. feb, 2018
2. feb, 2018

Lampaista tuli vihreitä kun väriä ei saanut vaihtaa kun huomasin virheeni😊😊😊. Se seikka ei tiputtanut jatkosta vaan hitauteni

2. feb, 2018

Ilmoittautuminen vuoden 2018 sukkahulluuteen on auki. Sukkahulluus eli (Sock Madness12) on hullu sukkakilpailu. Tarkkaa päivää milloin ensimmäinen ohje tulee ei tiedetä. Joskus maaliskuun alussa. Ensimmäinen ohje on karsintasukka. Kaikki, jotka neulovat säädetyssä ajassa (2viikkoa) karsintasukat sijoitetaan joukkueisiin ja kaikki joukkueisiin sijoitetut saavat kaikki 8 kilpailuohjetta. Joukkueet pyritään muodostamaan niin, että nopeimmat neulojat joutuvat omiin joukkueisiin ja hitaat omiin.  Kilpailu etenee sitten niin, että joka joukkueen hitaimmat tippuvat, joka kierroksella. Viimeisellä kierroksella on enää kourallinen neulojia. Kaikki sukat on neulottava orjallisesti ohjetta seuraten. Kuvan oranssit sukat olivat viime vuoden karsintasukat. Silmukoita piti luoda yli 80 per sukka. Neuloin sukat puikoilla nro 1,5 saadakseni niistä oikean kokoiset 😊.Kilpailu on ilmainen. Kaikki ohjeet ovat englanniksi.

Hulvattoman hauska kilpailu.

Kilpailuun voi ilmoittatua liittymällä ensin ryhmään Sockmadness Forever Ravelryssa ja sitten lähettämällä ilmoittautumissähköposti osoitteeseen sockmadness@gmail.com, ilmoittautumisessa pitää kertoa nimi Ravelryssä, sähköpostiosoite, sekä kertoa miten kokenut sukanneuloja on. Lisäksi he haluavat tietää miten nopeasti neuloo perussukan. Em tiedot englannksi.

Kaikki mukaan #sm12 #sukkahulluus12