9. dec, 2017

Viime vuoden langoista tehdyt sukan

Tämä postaus on Facebookin Käsityöblogit ryhmän joulukalenterin yhdeksäs luukku. Tervetuloa! Eilen saimme tutustua http://madebyemilia.blogspot.fi joulun valmisteluihin, huomenna on http://craftcandidate.blogspot.fi vuoro.

Minun joulun odotukseen on jo monta vuotta kuulunut jokin käityöaiheinen tempaus. Viime vuonna se oli lahjan vaihto ja yhteisneulominen. Tänä vuonna se on Ravelry ryhmä Lankalaatikon jämälankakalenteri. (Olin mukana jo viime vuonna.) Jämälankakalenterista saan, joka päivä 5 grammaa fingering vahvuista sukkalankaa. Päätin neuloa sukat langoista, sitä mukaan kun avaan luukut. Kehittelin sitten ajatusta vielä hiukan ja päätin lahjoittaa lopputuloksen hyvntekeväisyyteen.  Tämä sopii mainiosti joulun sanomaan. Kun en tee pitkävartisia sukkia saan yhden kalenterin langoista tehtyä 2 sukkaparia. Lahjoitettavaksi löytyy vielä kolmaskin pari, jonka olen neulonut viime vuoden langoista.

Tämä jämälankakalenteri on muutenkin erinomaisen hauska. Siinä tutustuu joka vuosi uusiin lankoihin. Olen jo saanut Strömpegarnia, Hot Socksia, Zauberballia, Arancuan Rancoa ja tänään tuli Yarngrimoirea. Lisäksi sain hollantilaien nyssykän, jonka nimen olen unohtanut enkä löydä nimilappua. Tämä kalenteri tuo paljon iloa joulun odotukseen,

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE🎄🎄🎄🎄🎄🎄