20. nov, 2017

Kuva neuleillasta

En voi kehua, että olisin ollut erityisen aktiivi messuilla mutta pidän tapahtumasta. Minun kohdalla messut oikeastaan alkoivat Laine lehden neuleillalla lauantai-iltana. Siellä istuskelin rupattelemassa pari tuntia. Viereisellä kuvalla haluan näyttää vapautunutta tunnelmaa.

Itse messuilla kävin vasta sunnuntaina. Silloin ei enää ollut ruuhkaa ja mahtui hyvin kiertämään. Minä en kerta kaikkiaan ole ihminen, joka ryntää sinne ostamaan hullun lailla. Loppujen lopuksi ostin suunnteltua vähemmän. Tiedän tasan tarkkaan mitä haluan ja elleI sitä ole niin en osta muutakaan. Käyn sen verran usein eri käsityötapahtumissa että kauheita puutteita ei ehdi syntyä. Ainoa heräteostos tänä vuonna oli 5 Inge Löök korttia. Inge Löök signeerasi itse joka kortin.

Vaikka ostoksia tuli vähän viihdyin kyllä messuilla ja päätin ensi vuonna käydä joka päivä. minulle messut eivät ole pelkkää ostosten tekoa. Siellä voi kiertää ja katsella mitä markkinoilta löytyy, voi seurata mielenkiintoisia haastatteluja ja muuten vaan tavata ihmisiä. Käden taitojen tiedot päivittyy tällaisessa tapahtumassa. Siinä se päivä vierähti.