16. okt, 2017

Pussukka

Kesken pahimpien muuttokiireiden Heddi Craft kysyi minua testineulomaan kännykkäpussin. Olin monta kertaa aikaisemmin erilaisista syista sanonut ei kiitos. Nyt ajattelin, että tämä olisi niin pieni työ, että voin hyvin tehdä sen. Ja niinhän se olikin. Mutta tästä kuitenkin innostuin kovasti.

Tämä "Cabled Phone Cozy" on erinomainen pikkutyö erilaiseen harjoitteluun. Tässä on vähän silmukoita mutta koko ajan tapahtuu jotain. Itse tekisin tämän mielelläni suljettuna neuleena, ohje on kuitenkin pitkä kaitale, jossa sivut ommellaan kiinni. Lisäsin työhön icord nauhan, josta sitä voi kantaa. Erinomainen pikku joululahja. Pussukan napin olen ottanut rikkinäisestä rannekorusta. Ohje tulee Ravelryyn viikolla 43

Lankaa kului 20 grammaa.

Jag var inte så hämskt ivrig då Heddi Craft frågade mig, om jag ville teststicka detta fordral för mobilen, men nu är jag ivrig. Detta mönster är ett utmärkt övningsmönster för mindre rutinerade stickare och kommer säkert därför att användas på diverse kurser. Dessutom är slutresultatet mycket användbart. En utmärkt liten julklapp.

HeidiCraft sätter ut mönstret på Ravelry vecka 43