Puikkomaisterin pipokirja

29. aug, 2017

Viime viikolla ilmestyi Tiina Kaarelan Puikkomaisterin pipokira, johon olin testineulonut Meiju pipon. Minuun, joka en yleensä käytä mitään päähinettä, on nyt iskenyt pipovimma. Pipokirjasta haluan neuloa Claudian, Sirin, Veeran, Tanjan ja Marika II välittömästi. Pari muuta mallia vaatii vielä hiukan kypsyttelyä mutta voivat vielä joutua puikoille. Ihana kirja.

29. aug, 2017

Tähän pipoon halusin hiukan tiukemman päärmeen. Ajatukseni oli neuloa päärme 1/2 numeroa pienemmillä puikoilla. Olin kuitenkin unohtanut millä puikoilla neloin ensimmäisen Meijun ja käsiini osui puikot nro 2 . Tästä piposta tuli minulle liian pieni. Päärme puikoilla numero 2 ja loput puikoilla numero 2,5. Harmi, koska tässä on talvitakkiini sopivat sävyt. Suunnitelmissa on nyt kolmas Meiju 😊

29. aug, 2017

Halusin mahdollisuuden säätää pipon kokoa, joten tein icordille stopparin

29. aug, 2017

Päärmestä tuli hiukan väljä, joten neuloin icordin nauhakujaan.

29. aug, 2017

Minulla oli ilo saada testineuloa Meiju pipo Puikkomaisterin pipokirjaan. Pipot ovat olleet minulle vaikeaa neulottavaa. Aina niissä tahtoo olla jokin vika. Tällä kertaa osui ja kolahti. Meiju oli harvinaisen hauska pipo neuloa. Koska siihen tulee neljää eri väriä siihen on myös helppo käyttää eri jämälankoja.  

Tämän neulomiseen tulee himo.