8. jul, 2017

Walk collection + Villapuro

Jyväskylän neulefestarit 2017 alkaa olla loppupuolella. Markkinapaikka on suljettu ja meet and greet sekä pääjuhla pidetty.

Hankinnat

Myös tänä vuonna voin todeta, että yli puolet hankinnoistani ovat Louhittaren Luolan lankoja. Tuulialla on uusi ihana värisarja, jonka hän on värjännyt Islantilaisen jälleenmyyjän toiveiden mukaan. Näitä värejä on yhteensä seitsemän. Toinen toistaan herkullisempi kombinaatio. Niistä kokeilen yhtä väriä Luonnottaressa. Tälle värille otin pariksi harmaan platinan. Ajatuksena neuloa itselleni villahousut talveksi. Lisäksi piti saada kerä miniväiskiä, niin että voin kutoa Coffee Cantatani valmiiksi.

Uusi tuttavuus minulle on Villapuron Tyyne sukkalanka. Tämä sukkalanka on tehty Suomen lampaan villasta ja Suomen lammas on suosikkirotuni. Kun kerran on festareilla, jossa on myös ulkolaisia myyjiä pitä myös ostaa jotain heiltä. Minä tietysti kokeilen uutta sukkalankaa. Tällä kerta Walk collectioninTough sockia Erittäin kiehtovissa väreissä.

Festareilla koettua.

Minun festarit alkoivat knit nightilla kahvila Muistossa. Siellä tapasin sekä vanhoja että uusia tuttuja. Uusia tuttuja olivat tällä kertaa kaksi italialaista naista, jotka istuivat pöydässäni. Kielivaikeuksista huolimatta meillä oli oikein hauskaa.

Iltajuhlat olivat tällä kertaa jonkinlainen floppi. Zupticket oli erittäin hidas portilla ja ruokaa ja juomaa ei ollut riittävästi ja sitä sai odottaa luvattoman kauan. Mielestäni on ihmeellistä, ettei osata varata riittävästi ruokaa ja juomaa sekä henkilökuntaa niiden tarjoiluun kun liput on myyty ennakkoon netissä. Iltajuhlan ohjelma oli mielenkiintoinen ja hauska. Jonna Hietala haastatteli hauskalla tavalla paikalla olleita neulestaroja.

Eräs Islannissa asuva suomalainen nainen kertoi markkinapaikalla tänään, että Islannissa suomalainen lanka on yhtä kuin Louhittaren Luola. Tämä hauska tarina saa päättää tämän päivän blogin.