6. jun, 2017

Sukat kaudelta 2016

Ilmoittautuminen vuoden 2017 Tour de Sock kilpailun on alkanut. Tour de Sock on hauska kilpailu, joka yhdistää hyväntekeväisyyden ja neulomisen. Rekisteröintimaksu on 7,5 dollari ja sillä saa 6 sukkaohjetta ( tänä vuonna 7, koska TiQ on tehnyt lämmittelyohjeen). Rekisteröinti aksu lahjoitetaan järjestölle " Lääkärit ilman rajoja". 

Minä olin viime vuonna ensimmäistä kertaa mukana. Aika pian minulle selvisi, että minä envoi olla mukana kilpailumielessä. Yöunet ja normaali arki on asioita joista en luovu. Silti haluan haastaa itseni neulomaan näitä sukkia. 

Tänä vuonna kuulun myös joukkueeseen. Joukkueeni on nimeltään " Slow Motion" ja siihen kuuluu sekä suomen että ruotsinkielisiä jäseniä. Jokainen jäsen saa ilmaista iseään äidinkielellään. Jos on tarve käännöksiin minä oken lupautunut kääntämään.

Slow Motion on siitä erikoinen joukkue tourilla, että meillä on oma facebookryhmä ja Louhittaren Luolan Tuulia on luvannut tehdä ryhmälle nimikkolangan. Kilpailun lopussa Tuulua arpoo yhden vyyhdin tätä lankaa kaikkien niiden kesken, jotka kuuluvat fb-ryhmään. Slow motion joukkueess on jo 7 jäsentä mutta tarvitsemme lusää cheerleadereitä. Päästääkseen mukaan fbryhmäämme pitää rekisteröityä mukaan tour-de-sockiin ja ilmoitettava asiasta minulle niin otan mukaan ryhmään. Kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Tänä vuonna osallistujia on 1700, 938 Yhdysvalloista ja 234 Suomesta.

 

 

Anmälan till Tour-de-sock 2017 har börjat. Jag är med i grupp Slow motion. Slow Motion har en egen facebook grupp där vi tillsammans stickar sockorna i tävlingen. Knitlobs Lairs Tuulia har lovat  döpa en av dina nya färger till slow motion och  när tävlingen är slut lotta ut ett nystan av garnet.

Slow motion behöver flera cheerleaders. För att komma med i gruppen skall du registrera dig föt tour-de-sock och anmäla om det till mig så jag kan acceptera dig med i gruppen.

I år har Tour de Sock 1700 deltagare varav 234 från Finland och 35 från Sverige.