Slow Motion

25. aug, 2017

Neljännen etapin sukat tuli sitten neulottua. Iloitsin suuresti kun huomasin , että kyseessä on mosaiikkineule. ihan mukavan näköiset sukat. Malli Mosaic Marbles oli kuitenkin pettymys. Helppo mosaiikineule ilman yllätyksiä. Kuvio oli kuitenkin sellainen että ohje piti koko ajan olla esillä. Näitten sukkien neulominen oli tylsää. Neuloin 64 silmukan mukaan puikoilla nro 2 ja sukista tuli minulle hiukan kapeat. Lopputulos on kuitenkin mielestäni ihan ok. Käyttökelpoiset pehmeät ja kauniit sukat.

11. aug, 2017
11. aug, 2017

Tour de sockin kakkossukka oli sitten aivan ihana Tiina Kuun malli. Yksistään tämän mallin takia kannatti maksaa osallistumismaksu. Sukkien valmistuminen myöhästyi kaikenlaisten kesähömpötysten takia mutta niitten kanssa ei ollutkaan mikään kiire. Kolmossukka ei nimittäin ole minun mieleen, joten sitä en tee.

Näissä sukissa oli hienot kirjoneuleraidat, latvialainen letti ja erittäin istuva kantapää. Erinomaisesti kirjoitettu ohje. Kaiken kukkuraksi sain näihin käytettyä pelkästään jämälankoja. 

Tummansininen lanka on Exmoor Sock lankaa ja keltainen ja vihreä ovat molemmat Väinämöistä. Kiitos Tiina Kuu tästä ohjeesta.

19. jul, 2017