Blogg

22. jan, 2017
22. jan, 2017

Ihastuin malliin "Crofthoose hat" heti kun näin sen alkusyksystä Ravelryssä. Tarvitsin uuden pipon ja tuo tuntui siltä oikealta. Lisäksi tarvitsin harjoitella kirjoneuletta.  Kirjoneuleen neulominen helpottui huomattavasti Louhittaren Luolan Tuulia Salmelan kirjoneulekurssin jälkeen. Tämä  pipo oli erinomainen kirjoneuleharjoitus. Pisin langanjuoksu on 7 silmukka  mutta sitä ei ollut joka kerroksella. Tämä pipo oli lisäksi erinomainen jämälankaprojekti. Pipo painaa 41 grammaa ja olen käyttänyt siihen neljää eri väriä. Violetinharmaa ja valkoinen ovat Tuulen tytärtä, punainen on Kipinätärtä ja vaalea harmaa on Handun sukkalankaa.

Malli Crafthoosehat on ilmaismalli Ravelrystä. Sellainen erikoisuus siinä on, että saadakseen mallin pitää kirjautua Shetland woolweekin sivuille. Malli ilmestyi nimityäin varta vasten Shetlan woolweek 2016 varten.

 

Jag har hela hösten svamlat, att jag borde sticka mera mönsterstickning för att lära mig det. Hela tiden har jag också beundrat denna mössa. Mönstret heter Crofhoose hat och är ett gratismönster på Ravelry. Detta är ett utmärkt mönster för restgarner och övning i mönsterstickning.  sist men inte minst. Jag känner mig i dag ganska bekväm med flerfärgsstickning.