25. mar, 2017

Dropping Madness

Ensimmäisen varsinaisen kilpailukierroksen sukka oli Dropping Madness. Malli ilmestyi maanantai aamuna juuri ennen kuin piti lentää takasin Suomeen Skotlannista. En viitsinyt riskeerata karbonzeja lentokoneessa vain loin silmukat puupuikoille. Haaste sinänsä kun puikkokoko on 2-2,5 (taisi olla hiukan erikokosia puikkoja käytössä. Kantapään neuloin sitten Suomessa 1.5 karbonzeilla. . Langatkin ovat  Skotlannista ostetut. Tumman sininen lanka on Exmoor sock yarn, ja vihertävän turkoosi on Ripples Craftin sukkalanka. Malli oli varpaasta varteen neulottava ja kantapää piti tehdä viimeisenä. Helppo ja nopeasti neulottava malli. Exmoor lanka oli tosi ohut ja olisi kyllä vaatinut 1.5 puikot koko sukalle. Sellaisia ei vaan satu olemaan puisina. Kun saavuin hotelliin luin Ravelrystä virhekorjaukset ja huomasin kutooneeni aivan liikaa ennen ennen kantapohjan lisäyksiä. Sukista olisi tullut liian isot. Jouduin purkamaan purkamaan aika paljon ennen kuin pystyin jatkamaan. Onneksi oli ensimmäinen kierros, joten jatkoon pääsy oli suht koht helppoa. Nämä sukat valmistuivat kymmenentenä parina.

Lähtiessäni Pietarsaaresta Edinburghiin unohdin kassin, joka sisälsi kännykän, ipadin ja matkaliput junabussiin Ja jouduin sitten junassa lainaamaan puhelinta saadakseni poikani tuomaan kassini Seinäjoen asemalle. Nämä sukat aion lähettää naiselle, joka auttoi minua junassa.

 

Sock madness första egentliga tävlingsrunda började med ett mönster av en svensk designer, Maria Ekblad eller Stickfia som hon kallar sig på Ravelry. Sockorna var tå upp sockor med en häl som stickades efteråt. Snabbstickade sockor med en luten knorr som gjorde dem roliga. Jag blev 10 i min grupp med dessa sockor, 37 går vidare till omgång 2.